وي با اشاره به اينکه اين بي توجهي از ارزش کاري هنرمندان و صنعتگران صنايع دستي نيز کاسته است، بيان داشت: براي توليد بهتر و نوآوري در حرفه بايد انگيزه داشت و اين مسأله آن چيزي است که صنعتگران امروز به دليل مشکلات پيشرويشان کمتر ميتوانند به آن بيانديشند.
اين صنعتگر صنايع دستي ادامه داد: نبود مکان مشخص براي خريد مواد اوليه در بسياري از استانهاي کشور از جمله مشکلاتي است که صنعتگران سالهاست با آن دست و پنجه نرم ميکنند.
رئوف زاده تهيه مواد اوليه از نقاط ديگر را صرف هزينههاي اضافي براي هنرمندان دانست و گفت: در صورت وجود تعاوني و يا اتحاديهها که در بسياري از مواقع وجود آنها احساس مي شود، مي توان اين مواد را خيلي سريعتر و ارزانتر در اختيار صنعتگر قرار داد.
اين هنرمند قزويني با بيان اينکه همانطور که در استان امکان تهيه مواد اوليه وجود ندارد، براي فروش توليدات نيز به خارج از استان نيز مشکلاتي وجود دارد، تصريح کرد: تعداد کمي از هنرمندان امکان ارسال توليداتشان را به صورت مستقيم دارند و مابقي از طريق واسطهها اين کار را انجام مي دهند.
وي افزود: تفاوت قيمت فاحشي بين خريد واسطهها با قيمتي که در بازار به فروش مي رسانند وجود دارد به طوري که گاه براي هر گرم نقره بين 1000 تا 1200 تومان سود برايشان وجود دارد.
مريم رئوف زاده خاطرنشان کرد: براي جبران بسياري از هزينههايي که هنرمندان قدرت پرداخت آن را ندارند دولت مي تواند يارانه و يا وامهاي کم بهره پرداخت کند.
اين هنرمند نقره ساز به بهرههاي غير قابل پرداخت وامهايي که به صنعتگران تعلق مي گيرد، اشاره کرد و اظهار داشت: بعد از طي مراحل دشوار دريافت اين وامها، يا مدت سررسيد آنها کوتاه است و يا با بهره 12 تا 14 درصد امکان پرداخت آنها وجود ندارد.
111/
انتهای پیام/